Canadian Adirondack Chair

The Best Adirondack Chair
NCC11
EAN 8717953220899
in 3 uitvoeringen leverbaar
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Vraag een gratis monster aan
  • Beschrijving

Op ambachtelijke wijze gemaakt

Canadian Adirondack chair


Nog niet eerder heb je zo comfortabel in een houten tuinstoel gezeten als in de Canadian Adirondack Chair, gemaakt van het beste Western Red Cedar hout.

Wij introduceren het klassieke model uit Canada uitgevoerd in een extra hoge en duurzame kwaliteit.

De Canadian Adirondack Chair heeft alle eigenschappen om heerlijk ontspannen te kunnen genieten. Deze stoel geeft dan ook niet alleen het ergonomische zitcomfort maar heeft ook extra brede armleuningen voor het plaatsen van een hapje of drankje.

De Canadian Adirondack Chair wordt volgens familie traditie ambachtelijk met de hand gemaakt in Ontario, Canada. Het Red Cedar hout wordt met zorg geselecteerd en is van 1e kwaliteit. Vakmanschap en meer dan 60 jaar ervaring komen dan ook te samen in deze unieke tuinstoel.

Het Western Red Cedar hout is 2.5 cm dik (!) en geeft deze originele Adirondack of Bear Chair een prachtige en zeer stabiele uitstraling. De Adirondack Chair is onderhoudsvrij maar kan eventueel naar wens worden behandeld met olie om de kleur te behouden.

De Canadian Adirondack Chair wordt geleverd als bouwkit. Dit betekend dat de stoel nog gemonteerd en verlijmd moet worden. De houtlijm, en alsmede een passend schroefbitje worden natuurlijk meegeleverd.

De Canadian Adirondack Chair wordt geleverd met 10 jaar garantie.


Western Red Cedar

Western Red Cedar heeft een bijzonder mooie kleurenpalet. Behandel het Red Cedar eventueel met olie om de kleur te behouden.

25 mm dik Western Red Cedar

The Best Adirondack Chair wordt gemaakt van 25 mm dik hoogwaardig Western Red Cedar. De afwerking is tot in de details verzorgd.


Gerelateerde Producten