veel gestelde vragen

We hopen dat het antwoord op je vraag erbij zit. Is dit niet het geval en heb je andere vragen, wensen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Worden de stoelen geleverd als bouwpakket of zijn ze al gemonteerd?
The Best Adirondack Chair is gedeeltelijk gemonteerd. De rugleuning en het zitvlak hebben wij al voor je in elkaar gezet. Dankzij de Nederlandstalige handleiding met duidelijke foto's is het vrij eenvoudig om de stoelen binnen korte tijd af te monteren. Afhankelijk van het model wordt een schroevendraaier, inbussleutel en ander toebehoren meegeleverd.

Is het mogelijk om de Adirondack Chairs volledig te laten monteren?
Jazeker, onze Adirondack Chairs kunnen ook volledig gemonteerd geleverd worden. We vertellen je graag wat de mogelijkheden en levertijden zijn.

Moeten de stoelen behandeld worden met olie?
Voor de levensduur van de Red Cedar houten meubelen is dit niet noodzakelijk. Het enige is dat onbehandeld Red Cedar hout onder invloed van zonlicht op den duur vergrijst. Veel mensen vinden dit mooi, anderen niet. Je kunt vergrijzing voorkomen door de stoelen met een geschikte olie (of andere afwerking) te behandelen. Wij adviseren je graag.

Kunnen de stoelen het hele jaar buiten blijven staan?
De stoelen kunnen jaarrond buiten blijven staan, Western Red Cedar is namelijk bestand tegen de weersinvloeden van de vier seizoenen. Toch adviseren wij - ten eerste om de jaarlijkse schoonmaakbeurt te beperken en ten tweede om de levensduur te verlengen - om de stoelen ‘s winters in een droge ruimte op te slaan of te bedekken. 

Wat zijn de verzendkosten en wat is de levertijd?
De prijzen die in onze webshop staan vermeld, zijn inclusief verzendkosten voor levering in Nederland en België (inclusief de Waddeneilanden). Wij leveren doorgaans in Nederland binnen twee tot drie werkdagen. Leveringen in België worden binnen vier tot vijf werkdagen bezorgd.

We willen de meubelen graag komen bekijken, om even proef te zitten. Kan dat?
Momenteel is onze showroom vanwege een verbouwing tijdelijk gesloten. Stuur ons voor meer informatie een email via info@canadianchair.com. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier.